Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R180LC-7A voor H. Boersma in Balk

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R180LC-7A voor H. Boersma in Balk

Datum: 14-jul-09

Van der Spek Vianen B.V. heeft bij H. Boersma een nieuwe Hyundai rupsmobiele graafmachine geleverd van het type R180LC-7A.

H. Boersma is al sinds vele jaren een begrip op het gebied van grondwerken, handel in zand en grond. Daarnaast is Boersma specialist in minifunderingstechniek en het uitvoeren van beton-, boor-, sloop-, en zaagwerk. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden heeft men diverse graafmachines in het machinepark.

De nieuwe ruim 19 ton wegende Hyundai R180LC-7A is voor het uitvoeren van de werkzaamheden uitgevoerd met vele hydraulische functies voor het aansluiten van de vele sloopwerktuigen die Boersma heeft voor alle voorkomende werkzaamheden. De machine is geleverd met een 5100 mm lange monogiek en een 2600 mm lepelsteel welke voorzien is van een hydraulische snelwissel voor het snel kunnen wisselen van uitrustingsstukken.

Voor de aandrijving zorgt een Mitsubishi D04FD-TAA turbo diesel met een inhoud van 4,3 liter welke 87 kW voortbrengt. Uiteraard voldoet deze motor aan de nieuwste emissie-eisen.

 

Van der Spek, Bouwmachines