Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe ATC 100 geleverd aan Broekema Wegenbouw

doorVan der Spek

Nieuwe ATC 100 geleverd aan Broekema Wegenbouw

Datum: 15-mei-09

Nu asfaltreparatie steeds belangrijker wordt, investeren steeds meer wegenbouwers in reparatiemachines die uitstekend geschikt zijn om kleinschalig asfaltonderhoud te doen.

Zo leverde Van der Spek Vianen onlangs een nieuwe asfalt thermo container aan Broekema Wegenbouw uit Groningen. Deze ATC 100 is uitgevoerd met een 2 compartimenten systeem voor het verwerken van 2 soorten asfaltmengsels. ATC bouwt asfaltcontainers vanaf 2,5 ton inhoud tot 20 ton inhoud. De meest geleverde asfalt container is de ATC 100. De ATC 100 heeft een inhoud van 10 ton. Met deze containers worden de kleine vakken of sleuven in het wegdek gevuld met asfalt. Ook is de ATC uitermate geschikt om schades aan het wegdek te repareren.

Het asfalt wordt door 2 gasbranders op temperatuur gehouden en zodoende kan men het asfalt een zeer lange tijd warm houden en hoeft er geen asfalt weggegooid te worden aan het eind van het werk. Ook levert Van der Spek andere reparatiemachines zoals voegvulketels, kleine sproei units en gietasfaltketels in kleine en grote maten.

Van der Spek, Bouwmachines