Search
Close this search box.

M. Heezen B.V. Powerscreen Warrior zeefmachine

doorVan der Spek

M. Heezen B.V. Powerscreen Warrior zeefmachine

De firma M. Heezen B.V. uit Eindhoven heeft de keuze gemaakt om het machinepark weer uit te breiden.
Ditmaal met een nieuwe Powerscreen Warrior 1400 dubbeldeks vlakzeef die werd aangeschaft bij Marijs Recyclingtechiek uit Mariënberg.

De hoofdactiviteiten van M. Heezen BV zijn bouwkundige en werktuigbouwkundige sloopwerken, asbestsaneringen, grondwerken, bodemsaneringen, transport en recycling.
Nadat er in de afgelopen periode veelvuldig via (www.zeefhuren.nl) Marijs Recyclingtechniek een Powerscreen Warrior zeefmachine was gehuurd, vond men het bij Heezen tijd om zelf te investeren in een extra vlakzeef binnen het machinepark.
Voor het zwaardere zeefwerk is er ook een zwaar uitgevoerd vingerzeefdek in de nieuwe machine geplaatst.

De Powerscreen Warrior 1400 wordt voorzien van leesbordessen aan de transportbanden,zodat het ook mogelijk is om aan de transportbanden producten uit te lezen die niet bij de eindproducten behoren zoals bijvoorbeeld;asbest,hout,plastic,enz.
De in Ierland geproduceerde Powerscreen is voorzien van een dubbeldeks zeefbox met een lengte van 3500mm en is 1500mm breed. De zeefbox van de Warrior heeft standaard een amplitude van 12mm,waardoor de zeef erg “ agressief “ is voor het te zeven materiaal.hierdoor is het zelfs mogelijk om zelfs klei en zeer natte grond te zeven.
De nieuwe geleverde Warrior is voorzien van een hydraulisch te liften zeefbox , zodat het wisselen van zeefdekken sneller kan worden uitgevoerd. Ook wordt het zuiver maken van de zeef bij het wisselen van te zeven materiaal eenvoudiger.