Zoek
Sluit dit zoekvak.

GTG Oost B.V. investeert in nieuwe Hyundai R210LC-7A bij Van der Spek.

doorVan der Spek

GTG Oost B.V. investeert in nieuwe Hyundai R210LC-7A bij Van der Spek.

Datum: 27-sep-09

Via de vestiging Van der Spek Noord Oost in Mariënberg leverde Van der Spek onlangs een nieuwe 21 tons Hyundai R210LC-7A af bij GTG Oost B.V.

GTG Oost is een onderdeel van KWS, daarom is de machine in de herkenbare KWS bedrijfskleur gespoten.

Van der Spek en GTG Oost B.V zijn zeker geen onbekenden voor elkaar. Deze Hyundai R210LC-7A is de derde machine binnen het machinepark van GTG Oost B.V. Eerder vonden ook al vele door Van der Spek geleverde Kobelco’s de weg naar GTG Oost B.V.

Binnen KWS zijn natuurlijk ook al vele Hyundai’s werkzaam. Onlangs werd op de locatie Julianahaven in Dordrecht nog een Hyundai H770-7A laadschop in gebruik genomen (zie bijgaand nieuwsbericht).

Voor het uitvoeren van de vele verschillende werkzaamheden is de 210 uitgerust met een Beco Powertilt welke is voorzien van een hydraulische snelwissel. Uiteraard is de machine ook voorzien van vele hydraulische functies, zodat het aansluiten van hydraulische gereedschappen, zoals een stenenklem, geen enkel probleem is.

Voor de aandrijving van de Hyundai R210LC-7A staat een Cummins QSB6.7 turbo-diesel met een inhoud van 6.7 liter paraat. Uiteraard voldoet deze motor aan de nieuwste Tier III emissie-eisen en levert een vermogen van 154pk.

 

Van der Spek, Bouwmachines