Search
Close this search box.

Liebherr torenkraan bij theatervoorstelling

doorVan der Spek

Liebherr torenkraan bij theatervoorstelling

Datum: 25-mrt-10

Theatergezelschap Vis à Vis speelt vanaf het voorjaar van 2010 de spectaculaire openluchtvoorstelling Silo 8.
De voorstelling wordt al sinds enkele jaren met groot succes opgevoerd door Karls’ Kühne Gassenschau in Zwitserland en heeft daar al meer dan 400.000 bezoekers getrokken. De locatietheater experts van Vis à Vis spelen al sinds 1990 succesvoorstellingen. Met Silo 8 overtreffen zij zichzelf in omvang, effecten en impact op het publiek.
Voor meer informatie over de voorstelling en de speeltijden kunt u terecht op www.silo8.nl

Aan dit buitenspektakel levert Van der Spek een grote bijdrage door een Liebherr torenkraan beschikbaar te stellen. De kraan is een essentieel onderdeel van de voorstelling, waarbij schepen en mensen door de lucht vliegen en dromen exploderen.

Medewerkers van Vis à Vis waren erg onder de indruk van de inspanningen van monteurs van Van der Spek en hebben beelden van de montage van de kraan op internet gezet.

Van der Spek is al tientallen jaren één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld en is altijd bezig haar horizon te verruimen. Niet alleen door zich in de markt te onderscheiden door grote torenkranen en grote projecten, maar ook door buiten de branche te kijken en torenkranen in te zetten waar men dat niet direct verwacht.

Het is mooi om te zien dat het enthousiasme van Van der Spek voor torenkranen en het enthousiasme dat van de voorstelling Silo 8 en haar spelers afspat elkaar in Almere gevonden hebben.
Van der Spek is dan ook erg blij op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan Vis à Vis en gaat er vanuit dat deze combinatie een mooi spektakel op gaat leveren.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines