Liebherr introduceert nieuwe torenkraan op Intermat

doorVan der Spek

Liebherr introduceert nieuwe torenkraan op Intermat

Datum: 17-apr-12

Tijdens de deze week te houden Intermat in Parijs zal Liebherr onder andere de primeur van een nieuwe Flat-Top kraan tonen.

De 380 EC-B is de zwaarste spitsloze kraan uit het leverprogramma en is verkrijgbaar in 12-tons en 16-tons uitvoering met gieklengtes van 25 tot maximaal 75 meter. Natuurlijk beschikt de jongste telg uit de EC-B serie over de kenmerken die de overige kranen uit deze serie tot een succes maken; efficiency in transport, montage en bediening.

Standaard wordt de kraan gemonteerd op het 355HC of 500HC torensysteem, met een buitenmaat van 2,45 meter. Maar de kraan is ook te leveren op het IC-torensysteem van Liebherr dat klimmen in het gebouw mogelijk maakt.

In de 16-tons uitvoering heeft de kraan een puntlast van 3.400 kg op 75 meter en kan de kraan 16 ton hijsen tot een vlucht van 21,3 meter. Bij de 12-tons versie kan 12 ton gehesen worden tot een vlucht van 28,3 meter en maximaal 3.700 kg op 75 meter.

Ook nieuwsgierig geworden naar deze torenkraan? Tijdens de Intermat in Parijs van 16 tot 21 april kunt u de machine van dichtbij bekijken op de stand van Liebherr, Ext 6 – Stand A 402.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over de inzetmogelijkheden kunt u met ons contact opnemen voor een afspraak. Of bekijk de website waar u naast de specificatiebladen ook video’s vindt over de constructie en productie van de kraan.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines