Hyundai wielladers; de nieuwe 9A-serie!

doorVan der Spek

Hyundai wielladers; de nieuwe 9A-serie!

Datum: 27-sep-13

Het grote succes van de Hyundai-9 serie wielladers wordt opgevolgd door de nieuwe 9A-serie!
Het geheel vernieuwde programma loopt van de 10-tons Hyundai HL730-9A tot de 31 ton wegende Hyundai HL780-9A. Bij het ontwerp van de 9A-serie is de nadruk op brandstofbesparing gelegd. De schone Stage IIIB Cummins dieselmotor zorgt – in combinatie met de moderne ZF-automatische power shift met automatisch lock-up koppelomvormer – voor een zeer gunstig brandstofverbruik.

De machinist staat bij de Hyundai grondverzetmachines centraal. Naast de stille en comfortabele cabine is de wiellader geheel naar de persoonlijke wensen van de machinist in te stellen; de machinist kan bijvoorbeeld zelf de karakteristiek ZF-transmissie, de reactie rempedaal, het koppel en toerental van de dieselmotor instellen.

Door de grote motorcompartimentdeuren en wegdraaibare spatborden zijn alle componenten eenvoudig te bereiken voor onderhoudswerkzaamheden. De koelers zijn wegdraaibaar uitgevoerd, waardoor reiniging een fluitje van een cent is.

De Hyundai wielladers zijn standaard erg compleet uitgerust, met onder andere achteruitkijkcamera, Smart-key start systeem, groot 5.7 inch touch screen display, verwarmde buitenspiegels, blue tooth carkit, weegsysteem, automatische omkeerfan en uiteraard 5 jaar garantie.

Voor meer info:
www.vanderspek.nl/producten
www.Hyundai.eu

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines