Hyundai R170W mobiele kraan voor Eiland Grondverzet B.V.

doorVan der Spek

Hyundai R170W mobiele kraan voor Eiland Grondverzet B.V.

Datum: 25-feb-09

Van der Spek Vianen heeft onlangs de vierde Hyundai geleverd aan Ophof infra uit Emst. Dit maal is een Hyundai R170W mobiele kraan geleverd aan dochterbedrijf Eiland Grondverzet B.V.

De nu geleverde 17-tons mobiele 170W-7A werd al vooraf gegaan door een 21-tons Hyundai R210LC-7 rups-, een R170-7 wielmobiele- en een R28-7 minigraafmachine.

De mobiele graafmachine is geheel uitgevoerd volgens de wensen van machinist Henk van Essen van Eiland Grondverzet B.V. die de machine veel zal inzetten alle voorkomende werkzaamheden, zoals het assisteren bij straatwerk, plaatsen van rioolputten en uiteraard voor het uitvoeren van allerlei grondverzetwerkzaamheden.

De Hyundai is o.a. uitgerust met met een rotator van Pladdet, alle hydraulische functies, en een overdrukcabine voor het werken in vervuilde grond. Er zijn dubbelluchtbanden met Graderprofiel gemonteerd voor een grotere stabiliteit bij het hijsen van bijvoorbeeld rioolputten. De vooruit-achteruit schakeling is optioneel gemonteerd in de rechter joystick. Voor een goed zicht onder en achter het contragewicht is een achteruitrijdcamera geplaatst.

Van der Spek, Bouwmachines