Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyundai H740-7A laadschop geleverd aan V.d. Stroom Handelsonderneming in Ommeren

doorVan der Spek

Hyundai H740-7A laadschop geleverd aan V.d. Stroom Handelsonderneming in Ommeren

Datum: 20-feb-09

Van der Spek Vianen B.V. heeft onlangs een nieuwe Hyundai H740-7A in gebruik gesteld bij V.d. Stroom Handelsonderneming in Ommeren.

Nadat de 12-tons laadschop op de Open Dagen bij Van der Spek getoond was is hij nu in gebruik gesteld bij V.d. Stroom. Bij V.d. Stroom handelsonderneming wordt de Hyundai wiellader ingezet voor het mengen van grondstoffen voor o.a. veevoer. Daar de machine binnen wordt ingezet is hij uitgevoerd met een Tehag roefilter. Dit diesel roetfilter is geplaatst om de uitstoot van roetdeeltje van de dieselmotor te reduceren.

Voor het mengen en laden is een hoogkiepbak van 3000 liter geleverd, welke gemonteerd wordt aan de hydraulische snelwissel die op de machine is geplaatst. De aandrijving van de H740-7A wordt uitgevoerd door een Cummins QSB motor met een inhoud van  6,7 liter motor welke 103 Kw levert. De versnellingsbak is voorzien van Economode schakeling om bij lichte inzet het brandstofverbruik te minimaliseren. De 12-tons wiellader is standaard voorzien van een lastcompensator en heeft een volautomatische powershiftbak met bediening in de joystick. De optioneel gemonteerde omkeer-koelventilator blaast de koelers schoon
zodat de machine altijd de optimale bedrijfstemperatuur heeft.

Van der Spek, Bouwmachines