Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste Terex-Fuchs MHL320D overslagmachine geleverd aan de Van Gansewinkel Groep

doorVan der Spek

Eerste Terex-Fuchs MHL320D overslagmachine geleverd aan de Van Gansewinkel Groep

Datum: 15-feb-09

Van der Spek Vianen B.V. heeft afgelopen week de eerste van een serie Terex-Fuchs MHL320D overslagmachines geleverd. De eerste is geleverd voor de Van Gansewinkel vestiging in Ter Apel.

De Van Gansewinkel Groep staat voor integrale afvaldienstverlening en betrouwbare milieuoplossingen in acht Europese landen. Als specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en verwerken van alle soorten afval leveren ze met 6.500 medewerkers dagelijks oplossing voor zeer uiteenlopende afvalvraagstukken. De Van Gansewinkel Groep heeft haar thuismarkt in de Benelux en is ook actief in Tsjechië, Polen, Frankrijk, Engeland en Portugal.

Van Gansewinkel en Van der Spek Vianen zijn geen onbekenden van elkaar er werden de afgelopen jaren al eerder Terex-Fuchsen MHL340’s en MHL331’s geleverd. De geleverde Terex-Fuchs MHL320D is voorzien 5,2 meter giek en 3,7 meter lepelsteel, waardoor een werkbereik onstaat van 9,2 meter. Zoals standaard op alle Terex-Fuchs overslag machines is ook de MHL320D voorzien van een hydraulisch verstelbare cabine, waardoor de machinist altijd een goed zicht heeft tijdens het uitsorteren en het laden van containers en vrachtwagens.

De 4-punts afstempeling zorgt voor een zeer stabiele afstempeling, zodat de machine in alle posities zonder problemen veilig en zonder risco van instabiliteit kan werken.

Ook is er natuurlijk aan de gezondheid en het welzijn van de machinist gedacht. Door het monteren van een overdruksysteem met veiligheidssignalering bij storing zit de machinist altijd in een goed geventileerde en met zuivere lucht gevulde cabine.
Van der Spek, Bouwmachines