Zoek
Sluit dit zoekvak.

2de Hyundai R500LC-7A rupsgraafmachine naar Van der Ven in Brakel

doorVan der Spek

2de Hyundai R500LC-7A rupsgraafmachine naar Van der Ven in Brakel

Datum: 26-feb-09

Van der Spek Vianen leverde onlangs weer een nieuwe Hyundai af bij Van der Ven in Brakel. Dit maal werd de 2de Hyundai R500LC-7A rupsgraafmachine in gebruik genomen. De 1ste draait al sinds 2007 naar volle tevredenheid bij Van der Ven.

Naast deze 50-tonner draaien er vele soorten en maten Hyundai’s bij Van der Ven; van een minigraver van 1,5 ton tot de nu geleverde 50-tonner. In totaal zijn er meer dan 10 Hyundai’s actief in het machinepark van Van der Ven.

Van der Ven is actief op vele fronten, ze zijn o.a. werkzaam in de infrastructuur, sloopwerk, groenvoorziening en bouw.

Zoals alle Hyundai’s is ook deze 50-tonner gespoten in de bedrijfskleur van Van der Ven en daarmee gelijk herkenbaar als een Van der Ven machine.

Voor de aandrijving van de Hyundai R500LC-7A draagt een 10,8 liter Cummens QSM turbo diesel 6 cilinder met 239 kw zorg. De machine is uitgerust met een 7060 mm lange monogiek en een 3380 mm lang lepelsteel waaraan een hydraulische snelwissel is gemonteerd.

Natuurlijk zijn op de rupsgraafmachine alle functies aanwezig voor het aansluiten van de vele werktuigen die Van der Ven gebruikt voor alle voorkomende grond, sloop-, en saneringswerkzaamheden.

 

Van der Spek, Bouwmachines