Hyundai R145LCR-9 in gebruik genomen tijdens 3e demo weekend!

doorVan der Spek

Hyundai R145LCR-9 in gebruik genomen tijdens 3e demo weekend!

Datum: 27-sep-10

Tijdens het 3e weekend van de Hyundai demo tour nam IPC de Groene Ruimte een nieuwe Hyundai R145LCR-9 short radius in bedrijf!

Deze 14,5 ton’s rupsmachine zal naast de reeds aanwezige R140Lc-7a en R55W-7a, worden ingezet voor het opleiden van machinisten.

IPC geeft trainingen voor de vakgebieden milieu- en cultuurtechniek, grondverzet, groenvoorzieningen, natuur- en landschapsbeheer, ontwikkeling van stedelijk en landelijk gebied, arbo en veiligheid, bosbouw. Naast het opleidingsinstituut beschikt IPC over een adviesbureau. Door de unieke combinatie van adviseren, implementeren, begeleiden en trainen bouwt IPC een brug tussen beleid en uitvoeringspraktijk.

IPC Groene Ruimte werkt voor o.a. gemeenten, groot-groenvoorzieners/hoveniers, loonwerkers, waterschappen, landschapsbeheerders, golfbanen, scholen.

Naast de R145LCR-9 kon er tijdens het demo-weekend van Van der Spek ook volop gedraaid worden met een Hyundai R210Lc-9, R140W-9 en HL740-9. Dochterbedrijf Marijs Recyclingtechniek uit Mariënberg showde de nieuwste 18 ton’s Powerscreen W800 dubbeldeks rupsmobiele zeefmachine.

Ook benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen van Hyundai?

Bezoek geheel vrijblijvend één van de demodagen; onder het genot van een hapje en een drankje kun je in een informele sfeer zelf de machines uitgebreid testen! Check hier de data en locaties.

Graag tot ziens tijdens de Hyundai demo tour!
Van der Spek, Bouwmachines