Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hyundai R140W-9 op transport naar Aannemingsbedrijf De Bokx

doorVan der Spek

Hyundai R140W-9 op transport naar Aannemingsbedrijf De Bokx

Datum: 10-jun-10

Enkele dagen na de TKD neemt Aannemingsbedrijf De Bokx uit Zeeuws-Vlaanderen de eerste Hyundai R140W uit de nieuwe -9 serie in bedrijf.

De krachtbron van deze moderne 14 ton’s mobiele machine is een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine. Als de Travel-mode geactiveerd wordt, zal de motor 200 omw/min meer gaan draaien waardoor de machine met een nog steeds laag toerental gemakkelijk een snelheid van 40 km/uur haalt!

De machine heeft 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, Apple Ipod, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering. 

Aannemingsbedrijf De Bokx (onderdeel van de Sagro groep) is opgericht in 1926 en behoort daarmee tot één van de oudste en grootste aannemingsbedrijven in de grond-, weg- en waterbouw van Zeeuws-Vlaanderen.
De Bokx voert opdrachten uit voor een veelheid aan sectoren, ook buiten Zeeuws-Vlaanderen.
Tot de vaste klantenkring behoren overheden (gemeenten, waterschappen, provincie en Rijkswaterstaat), bouwondernemingen, ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren. 

Van der Spek, Bouwmachines