Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Bokx gaat voor kwaliteit die doorwerkt!

doorVan der Spek

De Bokx gaat voor kwaliteit die doorwerkt!

Datum: 14-nov-11

Onlangs nam De Bokx Aannemingsbedrijf uit Terneuzen, onderdeel van de Sagro Groep, een spiksplinternieuwe Hyundai R250 LC-9 rupsgraafmachine in gebruik.

Aannemingsbedrijf De Bokx werd opgericht in 1926 en behoort daarmee tot de oudste aannemingsbedrijven van Zeeuws-Vlaanderen. De Bokx is gespecialiseerd in veelzijdigheid; kabels leggen, sloopwerk, renovaties, rioleringswerken, aanleg van beklede bassins, bedrijfsverhardingen, sportaccommodaties, grond- en straatwerk. Voor al deze werkzaamheden kunnen de klanten bij De Bokx terecht.

Logisch dat de keuze dus wederom op een Hyundai viel, want juist in die veelzijdigheid vallen de Hyundai machines op. Net als eigenaar De Bokx draait de R250 LC-9 zijn hand voor geen enkel klusje om. Met daarbij de garantie van 5 jaar of 7500 uur, een satelliet volgsysteem (Hi-Mate) en een zuinige 6-cilinder QSB 6.7 liter Cummins motor met maar liefst 190 pk zijn ook de kosten volledig onder controle.

Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstof besparende machine.

Natuurlijk is de nieuwe machine evenals de eerder geleverde Hyundai’s voorzien van vele hydraulische functies, zodat er zonder problemen een sorteergrijper, vergruizer of ander uitrustingsstuk aan de machine kan worden gemonteerd om de werken snel en adequaat uit te voeren.

In deze moeilijke tijd kiezen De Bokx en de Sagro Groep er bewust voor te investeren om zodoende het geleverde werk op het kwaliteitspeil te houden dat de klanten van hen gewend zijn. Hier worden absoluut geen concessies aan gedaan.

Bij deze filosofie past echter alleen een machine die de ondernemer niet voor verrassingen zet: een Hyundai geleverd door Van der Spek Vianen dus. Inmiddels zijn bij De Bokx al verschillende Hyundai’s in bedrijf waaronder twee Hyundai R140 W-9 mobiele graafmachines die ook dit jaar werden afgeleverd met het inmiddels fameuze Hyundai 5 jaar garantieplan.

Van der Spek, Bouwmachines