CIFA primeur voor Westeneng Betonpompverhuur

doorVan der Spek

CIFA primeur voor Westeneng Betonpompverhuur

Van der Spek leverde onlangs een nieuwe CIFA stationaire betonpomp van het type PC307 af aan de firma G. Westeneng Betonpompverhuur in Ederveen.

Westeneng Betonpompverhuur B.V. is een jong bedrijf en is werkzaam in een tal van secties. Zo verzorgen zij met een vloot van kleine betonpompen vloeren, funderingen, buispalen, (bekistings-)wanden en het vullen van naden van kanaalplaatvloeren bij bouwbedrijven, aannemers, particulieren en vloerenbedrijven.

De in opvallend oranje gespoten CIFA betonpomp is door Van der Spek op een gegalvaniseerd aanhangeronderstel geplaatst en is daarmee de eerste van dit type die op deze manier is uitgevoerd. Leverancier CIFA heeft deze ontwikkeling met interesse op de voet gevolgd.

De PC307 beschikt over een betrouwbare Deutz 3B dieselmotor met een vermogen van 55 kW. De maximale capaciteit is 30 m³ per uur bij een druk van 70 bar. Daarnaast is de PC307 er ook als stationaire pomp met een bouwas eronder gemonteerd. Bovendien is er een elektrische variant verkrijgbaar.


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.