Search
Close this search box.

Eerste door Van der Spek verkochte CIFA betonpomp afgeleverd

doorVan der Spek

Eerste door Van der Spek verkochte CIFA betonpomp afgeleverd

Deze week wordt door Van der Spek Vianen B.V. een CIFA K35L bij Vloerenbedrijf Someren in gebruik gesteld.
Het is de eerste CIFA betonpomp die Van der Spek verkocht sinds zij het importeurschap voor dit merk in Nederland heeft. De pomp heeft een capaciteit van 160 m³ per uur en een reikhoogte van de giek van 34,4 m.

Vol trots heeft Van der Spek de eigenaar, de heer Twan Kusters, zijn nieuwe pomp vorig jaar in de fabriek in Senago (bij Milaan) in Italië al tijdens het productieproces laten bewonderen.
En natuurlijk was de pomp al te bekijken op de Open Dagen afgelopen december.

In de werkplaats in Vianen zijn verder nog de nodige opties gemonteerd zoals extra werklamp op de trechter, bekistingsolietank, rvs kisten voor stempelschotten en een rek voor het opbergen van extra betonleidingen.

Vloerenbedrijf Someren is dé expert op het gebied van het storten en het afwerken van betonvloeren. Flexibiliteit is hierbij altijd het sleutelwoord.
De betonvloeren kunnen conventioneel worden uitgevoerd met of zonder wapening, maar ook met staalvezel of kunststofvezel. Dit is afhankelijk van de uiteindelijke belasting van de vloer.
Het is ook mogelijk om vloeistofdichte betonvloeren te laten storten of in kleur.

De CIFA pomp is gemonteerd op een 3-assige Mercedes-Benz Arocs 2840 6×4, welke geleverd is door Rüttchen Automotive B.V. uit Veghel.