Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan kennis geen gebrek

doorVan der Spek

Aan kennis geen gebrek

Datum: 5-dec-17

Aan kennis over betonpompen en mixerpompen is bij Van der Spek zeker geen gebrek. Maar een nieuw merk houdt voor onze Technische Dienst in dat zij zich weer moeten verdiepen in andere technieken voor een vertrouwde productgroep.

Na diverse cursussen en rondleidingen op de fabrieken van CIFA in Italië was het nu tijd om de kennis verder te vergroten in Vianen. Aan de hand van onze nieuwe K40H betonpomp en de 15 m³ truckmixer van CIFA konden de monteurs en (onderdelen-)verkopers de machines eens uitvoerig van binnen en buiten bekijken en testen.

Tijdens de Open Dagen op 27, 28 en 29 december a.s. vertellen zij u graag alles wat u wilt weten over de betonpompen, mixerpompen en truckmixers van CIFA.

Tevens was het een mooie gelegenheid om (bijna) het voltallige team dat bij Van der Spek verantwoordelijk is voor de CIFA producten in Nederland op de foto te zetten tussen deze mooie demo-machines.

Op de foto van links naar rechts:
Hugo Rodenburg (inkoop/verkoop onderdelen), Jarno Spruit (verkoop buitendienst), Wim de Leeuw (planning buitenmonteurs), Erik Lubbers (directie), Léon van Vliet (monteur werkplaats), Bennart Zijdeveld (buitenmonteur), Guus Mentzel (buitenmonteur), Kevin Middelkoop (buitenmonteur), Teunis den Hertog (monteur werkplaats), Mario de Weijer (werkplaats), Harry den Besten (werkvoorbereiding; ondersteuning planning) en Jacco Veldhuizen (verkoop binnendienst).
Niet op de foto: Paul van Beusekom (hoofd Technische Dienst), Mark Heus (hoofd inkoop/verkoop onderdelen).
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines