Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tag archief mvo

doorVan der Spek

Alle monteurs Van der Spek Vianen beschikken over GPI certificaat

Per 1 april 2019 is het op vele bouwplaatsen verplicht voor mensen die daar werkzaamheden uitvoeren om te beschikken over een zogenaamde GPI, oftewel Generieke Poortinstructie, om toegang te krijgen tot de bouwplaats.

Veilig werken op bouwplaatsen is een belangrijk aandachtspunt binnen de gehele Van der Spek organisatie. Bovendien is Van der Spek Vianen B.V. groot voorstander van een centraal geregeld en eenduidig toelatingssysteem voor het werken op bouwplaatsen.

Inmiddels hebben alle monteurs van Van der Spek de instructie en het examen voltooid en hebben zij allemaal het benodigde certificaat behaald.

doorVan der Spek

55.000 kWh stroomproductie door zonnepanelen bij Van der Spek Vianen

Datum: 14-mei-17

Van der Spek Vianen heeft geïnvesteerd in ruim 1.000 m² zonnepanelen die per jaar, afhankelijk van de hoeveelheid zon, ongeveer 55.000 kWh aan stroom gaan opbrengen.

Op het dak van de werkplaats op het op- en overslagterrein van de torenkranen in Vianen is de afgelopen weken hard gewerkt om alles juist geplaatst en geïnstalleerd te krijgen.

De geproduceerde groene stroom zal deels door Van der Spek Vianen zelf gebruikt gaan worden. De overige kWh’s worden als groene stoom terug geleverd aan het energienet.

Met de nieuw geplaatste zonnepanelen zorgt Van der Spek Vianen dat er ruim 25 ton minder CO2 wordt uitgestoten in de atmosfeer. Hierdoor komt Van der Spek weer hoger op de ladder van duurzaam ondernemen.

Met het behalen van het certificaat “BMWT Keur Duurzame Bedrijfsvoering” in 2015 is Van der Spek Vianen nog steeds toonaangevend, aangezien ze de enige organisatie is in haar branche die op dit moment voldoet aan de gestelde eisen. De nieuw geplaatste zonnepanelen bevestigen deze duurzame bedrijfsvoering nogmaals.

 

 

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines

doorVan der Spek

Van der Spek sponsort Kika

Datum: 4-feb-16

Van der Spek heeft een set 1000 x 20 banden met velgen voor mobiele graafmachines ter beschikking gesteld voor de veiling voor Kika tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Onze inbreng heeft gisteren maar liefst € 2.000,- opgebracht! We zijn trots op deze mooie opbrengst voor het goede doel. Wilt u meer weten over Kika, kijk dan op de website.
Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines