Zoek
Sluit dit zoekvak.

6de nieuwe Hyundai voor Rodepa in Hengelo

doorVan der Spek

6de nieuwe Hyundai voor Rodepa in Hengelo

Datum: 28-mei-17

Van der Spek Vianen heeft onlangs de 6de nieuwe Hyundai geleverd bij Rodepa in Hengelo.

 
De goede ervaringen met zowel de Hyundai machines voor hun betrouwbaarheid en zeer gunstig brandstofverbruik als Van der Spek voor de service en support als benodigd gaven de doorslag om weer te kiezen voor een Hyundia geleverd door Van der Spek Vianen. 
 
Ditmaal is geïnvesteerd in een nieuwe mobiele Hyundai R140W-9A die ingezet gaat worden voor het uitsorteren en op- en overslaan van te recyclen plastics. Door de hydraulisch verstelbare 2-delige giek kan kort voor de machine gewerkt worden en gestrekt is het laden van hoge containerbakken een peulenschil. Aangezien stabiliteit belangrijk is in het gehele draaibereik is de Hyundai voorzien van stempelpoten en een dozerblad.
 
De krachtbron van de nieuwe 16 ton’s mobiele machine is een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine. Door de standaard katalysator/DOC wordt roetuitstoot geëlimineerd,  het DOC-filter is zelfreinigend en behoeft geen extra onderhoud.
 
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines