Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zware mobiele Hyundai HW210A voor Bottelier B.V.

door-Van der Spek-

Zware mobiele Hyundai HW210A voor Bottelier B.V.

Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe zeer complete wielmobiele Hyundai HW210A graafmachine afgeleverd bij Bottelier B.V. in Haarlem.

De nieuwe Hyundai HW210A is in goed overleg tussen Bottelier en Van der Spek zeer compleet samengesteld zodat hij zeer breed ingezet kan worden voor het uitvoeren van vele voorkomende werkzaamheden die Bottelier B.V. uitvoert.

Met zijn gewicht van 24 ton is de HW210A een echte zwaargewicht als het gaat om mobiele graafmachines. Dankzij zijn zware bouw kunnen zonder problemen diverse sloopuitrustingsstukken worden gebruikt die eenvoudig gewisseld kunnen worden door het gemonteerde Demarec OilQuick systeem. Vier stempelpoten zorgen er voor dat de nieuwe HW210A stabiel staat als deze sloop- uitrustingstukken worden gebruikt.

Door zijn monogiek van 5.650mm en lepelsteel van 2.920 wordt een groot bereik gerealiseerd waarmee sloop- en demontage werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Uiteraard is de Hyundai HW210A voorzien van een duurzame- en zuinige Stage-V motor. De motor levert een vermogen van 129kW en bereikt zijn maximale koppel bij 1.300 omw./min.

Om uit te voeren werkzaamheden veilig te kunnen doen zijn er diverse opties op de machine gemonteerd als o.a. een klapbaar cabinerek, overdruksysteem op de cabine, vol geschuimde banden, hoogtebegrenzing.

Voor Bottelier is het zeker niet de eerste Hyundai, de jaren lange tevreden samenwerking tussen Bottelier en Van der Spek Vianen heeft geresulteerd in wederom een nieuwe Hyundai voor Bottelier.