Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wederom nieuwe Hyundai afgeleverd bij Next Rental

doorVan der Spek

Wederom nieuwe Hyundai afgeleverd bij Next Rental

Datum: 19-feb-17

Om het al zeer uitgebreide machinepark nog verder uit te breiden is naast de vele reeds aanwezige Hyundai’s deze nieuwe Hyundai HX330L rupsgraafmachine toegevoegd aan de vloot. Door continu te monitoren wat de klantwensen zijn kan door Next Rental worden geïnvesteerd in de juiste machines om te voldoen aan de vraag.

De nieuwe 35-tons Hyundai HX330L is voorzien van een zeer duurzame Cummins QSL-9 Tier 4 Final motor die een vermogen levert van 284 pk. Gekoppeld aan ruim 554 liter/min. hydraulisch vermogen zorgt deze ervoor dat de machine niet alleen erg snel en sterk is, maar ook extreem zuinig. Het IPC (Intelligent Power Control) systeem zorgt ervoor dat de hydrauliek optimaal wordt gebruikt, waardoor er geen onnodige brandstof wordt verbruikt.

De elektronische aansturing van de koelfan die via een viscokoppeling wordt aangedreven zorgt ervoor dat deze altijd de juiste snelheid draait en zo de machine op de juiste bedrijfstemperatuur houdt, zodat hij optimaal kan werken zonder overbodig brandstofverbruik. Het nieuw ontwikkelde vergrote koelsysteem op de HX330L is zeer goed toegankelijk, zodat het eenvoudig schoongemaakt kan worden mocht dit benodigd zijn.

Om zonder problemen hydraulische werktuigen als een sorteergrijper of vergruizer te kunnen gebruiken is de machine voorzien van diverse hydraulische functies die proportioneel te bedienen zijn.

Het standaard gemonteerde AAVM (Advanced View Monitoring Camera System) is een geheel nieuw ontwikkeld state-of-the-art camerasysteem waarmee de machinist geheel rondom zicht heeft en hierdoor zeer veilig kan werken en de risico’s op ongevallen tot een minimum beperkt.

Met het Hi-mate systeem kan op afstand alle belangrijke informatie worden opgeroepen en gemonitord, zodat service optimaal kan worden gepland en onnodige stilstand kan worden voorkomen. Deze informatie kan door Next Rental zelf worden opgeroepen en bekeken.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines