Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek weer prominent vertegenwoordigd op Matexpo beurs in Kortrijk

doorVan der Spek

Van der Spek weer prominent vertegenwoordigd op Matexpo beurs in Kortrijk

Datum: 26-aug-11

Van 7 tot en met 11 september a.s. zal in Kortrijk (België) weer de Matexpo beurs gehouden worden.

Traditioneel is ook Van der Spek daar vertegenwoordigd met een grote buitenstand waarop het complete pakket aan producten getoond zal worden.
Ditmaal heeft de beurs voor Van der Spek een extra feestelijk tintje, omdat tevens het 50-jarig bestaan van ons bedrijf in Ternat (bij Brussel) wordt gevierd.

Op de grote stand zullen een aantal nieuwe types Liebherr torenkranen opgesteld worden. Zo zullen de nieuwe 85 EC-B5 FR.tronic en de 202 EC-B10 Litronic opgebouwd worden en zullen daarnaast ook de vorig jaar geïntroduceerde 81K snelmontagekraan en een 34K te zien zijn. Tevens zal er een MK88 op de stand aanwezig zijn.
Ook op het gebied van mobiele kranen zal er voldoende getoond worden. Zo zullen er een LTR 1060 rupskraan, een eerder dit jaar aan Desutter geleverde LTF 1045-4.1 op Scania 8×4 chassis, een LTC 1045 compactkraan en een 150-tons LTM 1150 opgesteld zijn.

Tot slot zal er ruim aandacht worden besteed aan de overige producten uit het leveringsprogramma van Van der Spek België, zoals Dynapac, Terex-Fuchs, Liebherr Betontechniek en diverse producten voor de recycling van Powerscreen, Pegson, Neuenhauser, Westeria en Telestack.

Wij heten u van harte welkom op onze stand D3.

Van der Spek, Bouwmachines