Van der Spek verhuurt Liebherr 71K snelmontagekraan voor renovatie flats

doorVan der Spek

Van der Spek verhuurt Liebherr 71K snelmontagekraan voor renovatie flats

Datum: 5-okt-10

In samenwerking met Monta-Rent Bouwlogistiek B.V. uit Beverwijk verhuurt Van der Spek een Liebherr 71K aan Van Lith Bouwbedrijf.

Aan de flats aan de Plesmanweg, Uiverhof en Pelikaanhof in Beverwijk worden diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder de montage van nieuwe balkons. Met behulp van een speciaal geconstrueerde evenaar worden de geprefabriceerde balkons aan de gevel gemonteerd.
Verder worden de verwarmingsinstallaties en kabelaansluitingen vervangen en kunnen in overleg met de bewoners nog andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Bouwbedrijf Van Lith heeft hiertoe alle bewoners afzonderlijk bezocht. Tijdens de werkzaamheden kunnen de bewoners in hun woningen blijven wonen.

De eerste fase is inmiddels in volle gang en zowel verhuurder, bewoners als aannemer zijn te spreken over het verloop van de werkzaamheden.
De Liebherr 71K is daarbij een wezenlijk onderdeel van het proces. De kraan is uitgevoerd met een gieklengte van 42 meter en een haakhoogte van ca. 30 meter. De maximale capaciteit is 6.000 kg en de puntlast bedraagt 1.350 kg.

foto: Monta-Rent Bouwlogistiek B.V.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines