Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van der Spek levert Liebherr werfkraan in Denemarken

doorVan der Spek

Van der Spek levert Liebherr werfkraan in Denemarken

Datum: 23-jun-15

Al vele jaren is Van der Spek actief in Scandinavie«. Zo worden jaarlijks vele kranen verhuurd in Zweden en Denemarken, maar ook in Noorwegen en Finland.
In de meeste gevallen worden deze kranen ook gemonteerd door eigen monteurs van Van der Spek; altijd tot volle tevredenheid van onze klanten.
Daarnaast verkocht Van der Spek de afgelopen jaren veel gebruikte kranen uit haar huurvloot naar Scandinavie«. Onlangs werd een gebruikte Liebherr 280 EC-H16 Litronic geleverd aan Normas A/S in Denemarken.
Via deze onderneming worden veel kranen verhuurd aan grote aannemers in Denemarken en voor haar nieuwe opslagterrein in de buurt van Kopenhagen waren zij op zoek naar een gebruikte torenkraan.
De kraan is in Vianen compleet nagezien en opnieuw geschilderd. Vervolgens is de kraan bij ons op het terrein geinspecteerd en gekeurd door de Deense keuringsinstantie.

Op verzoek van de klant is tevens het volledige transport van de kraan naar Denemarken door Van der Spek geregeld.
Inmiddels is de kraan gemonteerd op de opslaglocatie in Hedehusene en wordt deze gebruikt voor het laden en lossen van torenkranen en -componenten, maar ook voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de opgeslagen kranen.

De Liebherr 280 EC-H16 Litronic heeft een maximale capaciteit van 16 ton tot 22,3 meter en kan op de punt van de 50 meter lange giek nog 6.200 kg hijsen.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines