Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweede nieuwe mobiele Hyundai voor CMF Services B.V. in Nieuw-Velsen

doorVan der Spek

Tweede nieuwe mobiele Hyundai voor CMF Services B.V. in Nieuw-Velsen

Datum: 4-dec-12

Van der Spek Vianen heeft wederom een nieuwe graafmachine afgeleverd bij CMF Services in Nieuw-Velsen. Na vorig jaar een nieuwe Hyundai 140W-9 te hebben geleverd is er nu door CMF Services voor gekozen om te investeren in een nieuwe Hyundai 170W-9. Door de goede ervaringen die zijn opgedaan met zowel de Hyundai als Van der Spek was de keuze voor wederom een Hyundai geleverd door Van der Spek snel gemaakt.

CMF is begin jaren ’80 opgericht en is gespecialiseerd in de recycling en het produceren van boorvloeistoffen die nodig zijn en vrijkomen bij het boren met boorinstallaties op zee naar olie en gas. De zogeheten spoelingen die worden gebruikt bij het boren worden geheel op wens en receptuur van de klanten geproduceerd en na gebruik bij CMF weer gerecycled.

Voor het op- en overslaan van de producten die in containers worden aan- en afgevoerd gaat CMF nu naast de Hyundai 140W-9 ook de Hyundai 170W-9 inzetten. Beide machines zijn voorzien van 4 stempels en een overslaggrijper.

De krachtbron van deze moderne 18 tons mobiele machine is standaard een zuinige 6-cilinder Cummins QSB6.7 diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt, in combinatie met een koelfan met visco-koppeling, voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine.

De machine heeft als alle nieuwe Dash-9 serie 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, spatborden en automatische asblokkering.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines