Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweede Hyundai R210-9 geleverd aan Boverhoff Sloopwerken

doorVan der Spek

Tweede Hyundai R210-9 geleverd aan Boverhoff Sloopwerken

Datum: 8-feb-12

Van der Spek Vianen heeft kort na het leveren van de "hoogvlieg" Hyundai wederom een nieuwe Hyundai R10-29 geleverd aan Boverhoff Sloopwerken.

De eerste Hyundai R210-9 werd eind vorig jaar geleverd voor het slopen van de IBG flatgebouwen in Groningen. Hiervoor werd de machine speciaal aangepast, zodat hij in delen op en vanaf de flats gezet kon worden om deze van boven naar beneden te slopen.

Zoals alle machines bij Boverhoff is natuurlijk ook de nieuwe Hyundai voorzien van vele hydraulische functies en aansluitmogelijkheden, zodat Boverhoff zonder problemen zijn sloopwerktuigen als sorteergrijper, vergruizer, schaar en sloophamer kan aansluiten. De machine is gespoten in de bedrijfkleuren van Boverhoff en is direct herkenbaar op de vele sloopprojecten waar Boverhoff hem de komende jaren zal inzetten.

Boverhoff is een professioneel, toonaangevend en modern bedrijf, dat meer dan 25 jaar actief is in de gespecialiseerde sloopbranche. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Midden- en Noord Nederland. Daarnaast worden vanuit de centrale vestiging in Heerde werkzaamheden verricht in Zuid Nederland, Duitsland en België. De kracht van Boverhoff is om vanuit haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis mee te denken met de klant én geen enkele uitdaging – groot of klein – uit de weg te gaan.

Voor de aandrijving van de nieuwe Hyundai is een Cummins QSB6.7 motor verantwoordelijk. Deze heeft een inhoud van 6.7 liter en is voorzien van de nieuwste technieken, waardoor een zeer gunstig brandstofverbruik met lage uitstoot wordt gerealiseerd.

Net als alle nieuwe serie-9 machines is ook deze R210-9LC voorzien van het Hyundai Hi-mate systeem dat het via GPS-technologie mogelijk maakt op afstand data uit te lezen over brandstofverbruik, locatie, draaiuren etc. Deze service is gratis en kan door de klant zelf worden uitgelezen.

Om veilig te kunnen werken is de machine standaard uitgevoerd met werklampen op cabine en giek. Tevens is hij standaard voorzien van een achteruitkijkcamera, waardoor de machinist altijd kan zien wat er achter hem gebeurt en onveilige situaties kunnen worden voorkomen.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines