Search
Close this search box.

Schipper Vloeren plaatst mega-order bij Van der Spek

doorVan der Spek

Schipper Vloeren plaatst mega-order bij Van der Spek

Datum: 25-feb-08

Schipper Betonpomp Maatschappij B.V. uit Apeldoorn heeft in één klap haar vloot autobetonpompen vernieuwd. Ter vervanging van de bestaande 32- en 36-meter Putzmeister betonpompen heeft Schipper B.V. in één deal 3 stuks nieuwe Putzmeisters besteld.
Naast een nieuwe BSF 36-4.16 HLS is ook nog in een BSF 31-5.16 HLS geïnvesteerd. Deze zogenaamde Hallenpomp is door zijn 5-delige mast uitstekend in te zetten op (binnen-) locaties waar de hoogte beperkt is. Beide pompen zijn gemonteerd op Mercedes-Benz Actros chassis met een motorvermogen van 410 pk.
Binnenkort levert Van der Spek bovendien aan Schipper een BSF 46-5.16 HLS op Mercedes-Benz Actros 4150. Deze met een V8 uitgeruste autobetonpomp wordt het vlaggeschip van de vloot.
Alle voertuigen zijn door Schipper voorzien van diverse accessoires zoals luchthoorns, zwaailichtbakken op het cabinedak en verchroomde wieldoppen. Bovendien zijn de wagens door de volledig dichtgebouwde zijkanten en het opvallende spuit- en reclamewerk echte visitekaartjes voor het bedrijf.

Vanaf de oprichting in 1975 is Schipper actief in voegwerk en cement-dekvloeren. Binnen Schipper Vloeren B.V. is een grote expertise aanwezig op het gebied van diverse vloersystemen, zoals supervlakke vloeren, vloei- en schuimvloeren en diverse andere betonvloeren.

Op de foto is de M36 aan het werk te zien samen met Liebherr mixers van Rokramix/Rouwmaat Groep uit Groenlo.

(foto: Schipper Betonpomp Maatschappij B.V.)

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines