Search
Close this search box.

Putzmeister P715TD uit voorraad leverbaar bij Van der Spek

doorVan der Spek

Putzmeister P715TD uit voorraad leverbaar bij Van der Spek

De P715 TD, het succesnummer van Putzmeister Mortelmaschines onder de kleine betonpompen, is bij Van der Spek uit voorraad leverbaar.

De Putzmeister P715 is ook in Nederland een populaire machine en wordt voor diverse doeleinden ingezet, zoals spuitbeton, (verdiepings-) vloeren en naden vullen, maar ook voor speciale toepassingen met zelfverdichtende beton voor het vullen van mallen of bekistingen in productiehallen.
De P 715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m³ bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. De machine heeft een gewicht van ca. 1900 kg.
Naar wens zijn de Putzmeister aanhangerbetonpompen af fabriek of in de werkplaats van Van der Spek verder uit te rusten met radiografische afstandsbediening met toerenregeling, hogedrukreiniger (eventueel met slanghaspel), werklamp op de trechter en claxon via een paddestoelschakelaar.

Dit type betonpomp is tevens in een electrisch aangedreven variant leverbaar, maar ook in stationaire opstelling die eenvoudig met een heftruck te verplaatsen is.

Vanzelfsprekend hebben wij toebehoren als betonslangen, eindslangen, bochten, reduceer en koppelingen ook op voorraad in ons magazijn in Vianen.

Kijk rond op onze website of vraag vrijblijvend informatie aan via info@vanderspek.nl