Search
Close this search box.

Powerscreen Pulse, alle info in een systeem

doorVan der Spek

Powerscreen Pulse, alle info in een systeem

Datum: 13-feb-17

Met de introductie van Powerscreen Pulse heeft Powerscreen nu een systeem op de markt gebracht waarin alle belangrijke gegevens worden verzameld die de gebruiker op ieder moment van de dag en op iedere locatie kan inzien om de machine nog efficiënter te laten draaien. Op kantoor achter de computer, onderweg op de tablet of telefoon. De data is direct beschikbaar, zodat ermee geschakeld kan worden om de machines nog beter te laten presteren.

In Pulse is het mogelijk om meerdere machines te beheren, zodat eenvoudig te zien is waar ze draaien en hoe ze presteren onder de verschillende omstandigheden. Door “Geofencing” is aan te geven in welk gebied de machine kan werken en tijdens welke uren als dat gewenst is.

Powerscreen Pulse verzamelt data van de motorbelasting en brandstofverbruik, zodat te zien is hoe de machines worden belast en of er eventueel overgeschakeld moet worden naar een andere instelling of werkwijze. Ook zijn de gegevens te zien hoeveel uur de machine heeft gewerkt, gereden en stationair gedraaid om de echte werkuren te kunnen berekenen en de kostprijscalculatie optimaal te hebben.

Afhankelijk van het model is ook te zien hoe de brekers zijn ingesteld, zodat gepland kan worden wanneer onderhoud- en wisseling van de slijtdelen zou moeten plaatsvinden.

Als de machine is voorzien van een bandweger zijn de geproduceerde tonnen direct te zien via Pulse.

Alle verzamelde informatie wordt duidelijk en overzichtelijk getoond in Pulse, zodat de informatie snel een eenvoudig kan worden gebruikt voor een nog beter inzet van de machines met de laagste kostprijs per ton als gevolg. 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines