Open Dagen 2009 Van der Spek Vianen

doorVan der Spek

Open Dagen 2009 Van der Spek Vianen

Datum: 31-dec-09

De traditionele Open Dagen bij Van der Spek liggen weer achter ons. Wij zijn blij dat vele van onze klanten de afgelopen dagen naar Vianen zijn afgereisd om ons te bezoeken.

In totaal zijn er, verdeeld over drie dagen, weer ruim 3500 mensen geweest om de vele noviteiten te zien gezamenlijk met collega’s en onder het genot van een drankje en een warme hap.

Naast de Europese primeurs van de nieuwe Hyundai R210-9 serie en de Powerscreen Warrior 800 rupsmobiele zeefmachine, waren er natuurlijk, zoals u van Van der Spek gewend bent, vele machines opgesteld. Recyclingmachines, transportbandsystemen, asfaltmachines, betonpompen, torenkranen, grondverzetmachines. Alle specialismen binnen Van der Spek waren aanwezig.

Tijdens de Open Dagen zijn er ook weer vele machines verkocht. Wij willen onze klanten hartelijk bedanken voor deze opdrachten. Ook deze investeringen geven weer aan dat er vertrouwen is in 2010 en dat wij als Van der Spek daarin de juiste partner zijn.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2010.

Foto: overzicht buitenterein met Powerscreen W1400 huurmachine Marijs, Powerscreen W800 verkocht aan V.d Burgt en Fokker-Oomen, Powersreen Metrotrack verkocht aan Huygen en Dijkhoff, Telestack TC621 verkocht aan Beelen , Hyundai R320-7A verkocht aan Zijlstra.

 

Van der Spek, Bouwmachines