Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Dalm Werkendam kiest voor Telestack rupsmobiele transportband

doorVan der Spek

Ook Dalm Werkendam kiest voor Telestack rupsmobiele transportband

Datum: 17-apr-14


Na een zeer succesvolle demonstratie met één van de Telestack demonstratiemachines van Van der Spek Vianen was Dalm Werkendam volledig overtuigd van de vele mogelijkheden ervan en heeft men besloten een nieuwe Telestack TC421 rupsmobiele transportband te investeren.

Net als steeds meer recycling- en overslagbedrijven was Dalm ook op zoek naar oplossingen om goedkoper en efficiënter te werken en produceren.

Door het gebruiken van de Telestack TC421 rupsmobiele transportband hoeft er minder met een laadschop gewerkt te worden en is het zelfs mogelijk om bij de juiste opstelling de laafschop geheel stil te zetten of voor andere werkzaamheden in te zetten.

Dit voordeel komt zeker tot zijn recht als de Telestack wordt ingezet voor belading van een overslagtrechter of achter bijvoorbeeld een puinbreker, shredder of zeefmachine. Voor al deze toepassingen zal Dalm de Telestack gaan gebruiken.

Daarnaast kunnen ook snel en eenvoudig schepen geladen worden zonder dat de overslagmachine ieder keer zijn maximale vlucht moet maken, waarbij kostbare tijd en brandstof verloren gaan.

Bij het laad- en loswerk is onnodig omhoog draaien van het te lossen product verleden tijd; de Telestack kan wel tot ruim 1800m³ onder een standaard TC421 opslaan zonder dat deze verzet hoeft te worden.

De afgelopen jaren zijn er wereldwijd meer dan 350 rupsmobiele Telestack’s van de TC-serie geleverd. Hiermee heeft Telestack zijn leidende marktpositie in de zware mobiele transportbanden aangetoond.

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines