Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Westeria WS1600 windshifter geleverd aan Beelen Reststoffen

doorVan der Spek

Nieuwe Westeria WS1600 windshifter geleverd aan Beelen Reststoffen

Datum: 9-jul-09

Westeria Benelux importeur Van der Spek heeft bij Beelen Reststoffen een nieuwe Westeria WS1600 windshifter geleverd.

Beelen weet als geen ander als vooruitstrevend recyclingbedrijf dat schone, gebroken fracties op vele plaatsen toepasbaar zijn als primaire en secundaire grondstoffen. Deze fracties zijn zeer breed toepasbaar als deze, naast de juiste korrelverdeling en samenstelling, ook de juiste zuiverheid hebben en verwijderd zijn van vervuilende en storende delen als hout, plastic e.d.
Om dit te kunnen garanderen aan hun opdrachtgevers heeft Beelen geïnvesteerd in een nieuwe 1600mm Westeria windshifter.

Deze WS1600 is voorzien van een 1600mm brede toevoerband en shiftingstrommel. Door het zowel horizontaal als verticaal kunnen verstellen van de toevoerband, het kunnen verstellen van de blaasmond en de mogelijkheid om de hoeveelheid luchtstroom te kunnen regelen kan deze WS1600 op vele manieren worden afgesteld. Hierdoor is het mogelijk om zeer nauwkeurig het shiftingsproces te kunnen regelen en in te stellen met als resultaat een zeer zuiver eindproduct.

De windshifter is na overleg tussen Beelen en Van der Spek Vianen als skid gebouwd, waardoor deze gemakkelijk is te verzetten met de laadschop. Hierdoor kan hij eenvoudig bij de mobiele Kleemann breker worden geplaatst.

Westeria is al vele jaren bekend als de producent van windshifters, transportbanden en complete turn-key recyclingprojecten. De windshifters worden zowel mobiel als stationair geleverd en aangepast aan de wensen en toepassingen van de klant.

 

Van der Spek, Bouwmachines