Nieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic van Van der Spek gemonteerd in hartje Tilburg

doorVan der Spek

Nieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic van Van der Spek gemonteerd in hartje Tilburg

Datum: 17-jun-13

In het centrum van Tilburg wordt door Huybregts Relou B.V. uit Son aan de Ketelhavenstraat het appartementengebouw "Forum Reeshof" gerealiseerd. Het project omvat een parkeergarage, commerciële ruimten, kinderdagverblijf en 237 appartementen, waarvan 31 zorgappartementen, 92 koopappartementen en 114 huur appartementen.

Huybregts Relou is met ruim 100 medewerkers en een omzet van circa 50 miljoen euro een middelgrote bouwonderneming in Zuid-Nederland. Het familiebedrijf, dat haar oorsprong heeft in 1873, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bouwer met ruime kennis en ervaring van een groot aantal en verscheidenheid aan gebouwen.

Op vrijdag 14 juni is op het project "Forum Reeshof" de eerste torenkraan gemonteerd. Het betreft een geheel nieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic. Deze Liebherr torenkraan is onderdeel van een pakket van nieuwe Liebherr torenkranen, waarin door Van der Spek is geïnvesteerd voor verdere uitbreiding en verjonging van de huurvloot voor Nederland, België en Frankrijk. Van der Spek geeft met deze investeringen aan volop vertrouwen in de toekomst te hebben en uitdagingen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen niet uit de weg te gaan.

Medio juli wordt de tweede torenkraan, eveneens een Liebherr 280 EC-H12 Litronic uit de huurvloot van Van der Spek, gemonteerd. Naar verwachting blijven beide torenkranen zo’n anderhalf jaar staan.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines