Nieuwe Hyundai R25Z-9AK geleverd aan Rademakers uit Roosendaal

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R25Z-9AK geleverd aan Rademakers uit Roosendaal

Onlangs heeft Rademakers een nieuwe Hyundai R25Z-9AK in gebruik genomen.

De nieuwe Hyundai R25Z-9AK die standaard door Van der Spek al zeer compleet wordt geleverd met o.a. standaard slangbreuken op de hef- en knikcilinder, werklampen op de cabine, lange graafarm van 1.350mm, hydraulische snelwissel en BWMT-keuring

Voor de aandrijving van de binnendraaier is een Kubota D1305 verantwoordelijk welke met zonder nabehandeling van de uitlaatgassen voldoet aan de Tier IV emissie-eisen. De stille- en zuinige motor levert 25 pk en heeft daarmee meer dan voldoende kracht om de R25Z-9AK zonder problemen zijn werk te laten uitvoeren.

Rademakers is al 50 jaar actief in de landbouw sector, de water- en wegenbouw. Later begonnen met de aanschaf van veegwagens en reinigers. Met deze aanschaf is de basis gevestigd voor het huidige bedrijf. Rademakers is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Voor de veiligheid hanteren ze de VCA en BTR richtlijnen.

Over de auteur

Van der Spek administrator

Van der Spek Vianen B.V. is partner in verkoop, verhuur en service van betonpompen, grondverzet-, wegenbouw-, hoogbouw-, recycling- en overslagmachines.