Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai R210LC-7A geleverd aan Loonbedrijf Kuetschruiter te Groessen

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai R210LC-7A geleverd aan Loonbedrijf Kuetschruiter te Groessen

Datum: 11-mei-10

Van der Spek Vianen B.V. heeft wederom een nieuwe rupsmobiele graafmachine geleverd aan Loonbedrijf Kütschruiter in Groessen.

Na eerst Kobelco graafmachines gekocht te hebben bij Van der Spek Vianen B.V. is er ditmaal voor het eerst een nieuwe Hyundai rupsmobiele graafmachine aangeschaft.

Naast de verhuur van grondverzetmachines zijn de activiteiten van Kütschruiter het aannemen en uitvoeren van cultuurtechnische werken en grond-, weg-, en waterbouwkundige werken. Hierbij komen zeer uiteenlopen opdrachten voor, variërend van grootschalige infrastructurele werken, de aanleg c.q. inrichting van natuur- en/of recreatiegebieden, de uitvoering van bodemsaneringen en sloopprojecten tot het aanleggen van groot- en kleinschalige bedrijfsterreinen, paden, terrassen, tuinen en beschoeiingen.

Deze keer is gekozen voor een 23-tons Hyundai R210LC-7A. De Hyundai is op wens van Kütschruiter uitgerust met alle functies zodat er veel verschillende aanbouwdelen aan de machine gemonteerd kunnen worden, zoals een sorteergrijper of trilblok. Tevens is de machine voorzien van extra verlichting op de cabine aan voor- en achterzijde.

Voor de aandrijving van de Hyundai R210LC-7A staat een Cummins QSB6.7 turbo-diesel met een inhoud van 6.7 liter paraat. Uiteraard voldoet deze motor aan de nieuwste Tier III emissie-eisen en levert een vermogen van 154 pk.

 

Van der Spek, Bouwmachines