Nieuwe Hyundai minigraver voor C.M. Baars en Zn. B.V.

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai minigraver voor C.M. Baars en Zn. B.V.

Datum: 10-apr-12

Van der Spek Vianen heeft een nieuwe Hyundai 16-9 minigraver afgeleverd bij C.M. Baars en Zn. B.V. Al eerder werden een Hyundia R250-7 met verlengde giek geleverd, voor het uitvoeren van o.a. baggerwerkzaamheden, en een mobiele Hyundai R140W-9.

De ruim 1750 kg wegende Hyundai R16-9 is voorzien van een hydraulisch verstelbare onderwagen, die eenvoudig van 980 mm naar 1250 mm versteld kan worden. De giek kan zowel 60° naar links als naar rechts zwenken ten opzichte van de bovenwagen, waardoor in bijna alle moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt kan worden.

Voor de aandrijving van de machine is een 3-cilinder L3 Mitsubishi verantwoordelijk die 17 pk levert en voldoet aan de Tier III emissie-eisen.

C.M. Baars & Zn b.v. is een middelgroot bedrijf op het gebied van Nationaal en Internationaal Transport en Grond-, weg- en waterbouw. Een dynamische onderneming die door de vele ervaring in de achterliggende jaren een betrouwbare contractant van de opdrachtgevers is gebleken. Het bedrijf beschikt over een Transportafdeling, een aannemingsbedrijf GWW op het gebied van Infra, Civiel en Milieuwerken. Tevens beschikt het bedrijf over een goed geoutilleerde werkplaats voor onderhoud (en constructie) van het eigen materieel.

De opdrachtgevers bestaan o.a. uit Provincies, Gemeentes, Waterschappen, bedrijven en particulieren.
C.M. Baars & Zn b.v. is VCA** gecertificeerd, alsmede ISO 9001:2000, SIKB 7000 (protocol 7001), BTR 2004, GMP.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines