Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai 140W-9 voor CMF Services B.V. in Nieuw-Velsen

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai 140W-9 voor CMF Services B.V. in Nieuw-Velsen

Datum: 21-aug-11

Van der Spek Vianen heeft een graafmachine afgeleverd bij CMF Services in Nieuw-Velsen.

CMF is begin jaren ’80 opgericht en is gespecialiseerd in de recycling en het produceren van boorvloeistoffen die nodig zijn en vrijkomen bij het boren met boorinstallaties naar olie en gas op zee. De zogeheten spoelingen die worden gebruikt bij het boren, worden geheel op wens en receptuur van de klanten geproduceerd en na gebruik bij CMF weer gerecycled.

Voor het op- en overslaan van de producten die in containers worden aan- en afgevoerd, heeft CMF geïnvesteerd in een nieuwe Hyundai 140W-9 die is voorzien van 4 stempels rondom en een overslaggrijper.

De krachtbron van deze moderne 14-tons mobiele machine is standaard een zuinige 6-cilinder Cummins diesel motor. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. In combinatie met een koelfan met visco-koppeling zorgt dit voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine.

De machine heeft net als alle nieuwe Dash-9 series 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, spatborden en automatische asblokkering.
 

Van der Spek, Bouwmachines