Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Hyundai 140W-7A afgeleverd bij Kersten containers in Wijchen

doorVan der Spek

Nieuwe Hyundai 140W-7A afgeleverd bij Kersten containers in Wijchen

Datum: 6-jan-10

Van der Spek uit Vianen heeft bij Kersten containers in Wijchen een nieuwe mobiele Hyundai 140W-7a mobiele graafmachine afgeleverd. De machine is voorzien van een hydraulisch gedeelde giek met hoogtebegrenzing, zodat bij het werken in de sorteerhal de kapspanten niet kunnen worden geraakt.

De machine is optioneel uitgevoerd met een overdrukkast met signalering en een beschermrooster voor het cabineraam. Voor het werken binnen is er extra werkverlichting aangebracht voor- en achterop de cabine en werd de machine voorzien van een cleanfix omkeerventilator, een HD luchtfilter en centrale vetsmering.

De aan de machine geleverde sloop- en sorteergrijper van het type HPX D15H met 80 cm brede schalen is geleverd door Kinshofer.

De Hyundai wordt ook ingezet voor sloop- en ontruimingsklussen in de regio Wijchen en heeft daarom dubbellucht banden met grader profiel die een doorlopend loopvlak hebben zodat er niets tussen de banden kan blijven steken, maar er toch met de maximale snelheid van 40 km/h kan worden gereden.

Op de foto de trotse machinist Theo Schopman tijdens de instructie en ingebruikname van de nieuwe Hyundai

Van der Spek, Bouwmachines