Nieuwe dealer voor Turbosol mortelmachines presenteert zich op de InfraTech 2023

door-Van der Spek-

Nieuwe dealer voor Turbosol mortelmachines presenteert zich op de InfraTech 2023

Naast de betonpompen, mixerpompen en mixers van CIFA vertegenwoordigt Van der Spek Vianen B.V. ook al enige tijd de aanhangerpompen van het Italiaanse Turbosol. Turbosol is tevens fabrikant van een uitgebreid pakket aan mortelmachines.

Op de Infratech 2023, die deze week wordt gehouden in Ahoy Rotterdam, presenteert onze nieuwe dealer SIT Injectietechniek zich. Op de mooie stand staat een keur aan mortelmachines opgesteld en kunnen de mensen van SIT u uitgebreide informatie verschaffen over de product range van Turbosol.

SIT Injectietechniek, centraal gevestigd in Soest, is in Europa dé specialist voor vrijwel elke denkbare professionele injectieoplossing. Dat geldt onder meer voor betonreparaties, bodem- en grondstabilisatie, parkeergarage renovatie en specialistisch onderwaterwerkzaamheden zoals kademuurherstel en damwandreparatie. Onder andere aannemingsbedrijven, (rijks)overheden, waterschappen en woningbouwverenigingen vertrouwen al ruim 30 jaar op de aanwezige kennis van en ervaring in specialistisch injectiewerk Bij SIT B.V.

SIT Injectietechniek en Van der Spek Vianen B.V. zijn een prima combinatie voor al uw vragen of problemen op het gebied van specialistisch bouwkundig injectiewerk. De meeste onderdelen en slijtdelen voor de Turbosol mortelmachines kunnen veelal uit voorraad vanuit Vianen of Soest geleverd worden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze machines? Neem dan contact op met SIT op nummer 06 – 11 88 95 58 of stuur een mail naar info@sitinjectietechniek.nl.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website: https://sitinjectietechniek.nl/.