Search
Close this search box.

Nieuw duo Cifa betonpompen voor Verhoeven bedrijfsvloeren in Zijtaart

door-Van der Spek-

Nieuw duo Cifa betonpompen voor Verhoeven bedrijfsvloeren in Zijtaart

Van der Spek Vianen heeft onlangs een duo nieuwe Cifa betonpompen afgeleverd. Ditmaal zijn er een nieuwe Cifa K36L en een Cifa K42L bij Verhoeven bedrijfsvloeren in gebruik genomen. Voor Verhoeven zijn het zeker niet de eerste Cifa betonpompen. Al eerder werden o.a. een Cifa K60H en de grootste betonpomp van Europa een Cifa K67H door Van der Spek Vianen geleverd in Zijtaart.

Net als de eerder geleverde Cifa betonpompen zijn ook deze pompen voorzien van de bekende bedrijfskleuren van Verhoeven bedrijfsvloeren.

Cifa K36L-5

De nieuw geleverde Cifa K36L-5 is uitgevoerd met een 5-delige Z-mast waarbij de laatste deel, de vlieger 360° kan draaien. De mast is voorzien van een leidingset met een diameter van 125mm waarmee zonder problemen ook grovere betonproducten kunnen worden verpompt.

Op de machine is een HP1608EC pomp-unit geplaatst welke een capaciteit tot 160M³/uur kan verwerken. De maximale betondruk bedraagt 80 bar. De trechter op de pomp heeft een inhoud van 550 liter.

Onder de pomp is een 3-assige Mercedes-Benz Arocs 2640 vrachtwagen geplaatst.

Cifa K42L

De nieuwe Cifa K42L is ook opgebouwd op een Mercedes Benz Arocs, ditmaal een 4-assige 3240

De mast op de Cifa K42L is ook een 5-delige, ditmaal een RZ-uitvoering waarmee een maximaal verticaal bereik van 41,1 meter behaald kan worden.  

Ook op de Cifa K42L is een HP1608EC pomp-unit geplaatst welke een capaciteit tot 160M³/uur kan verwerken. De maximale betondruk bedraagt 80 bar. De trechter op de pomp heeft een inhoud van 550 liter.

Beide machines zijn door de technische dienst van Van der Spek opgebouwd met klant specifieke opties zodat de machines optimaal hun werk kunnen gaan uitvoeren.