Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindner op de IFAT 2022 ; efficiënt terugwinnen uit recyclingstromen

doorVan der Spek

Lindner op de IFAT 2022 ; efficiënt terugwinnen uit recyclingstromen

Op 30 mei a.s. start de IFAT 2022, de vakbeurs op het gebied van recycling. De beurs is van 30 mei tot en met 3 juni en op stand 251/350 in hal B6 zal Lindner haar laatste noviteiten en ontwikkelingen tonen op het gebied van het efficiënte verkleinen van recyclingstromen.

Energie besparen en de capaciteit vergroten

De elektromotor is toekomst. De elektromotor gaat optimaal om met energie en is kostprijs verlagend in de operationele kosten en levert een zeer waardevolle bijdrage bij de beperking van de CO2 en het verlagen van de emissies in de toekomst.

Lindner heeft een zeer grote lijn stationaire verkleiners die worden aangedreven met elektromotoren. Daarnaast zijn ook mobiele varianten leverbaar met elektromotoren naast de dieselvarianten. Tevens zal op de IFAT een nieuwe URRACO variant worden getoond waarbij zowel mobiel- als elektrische aandrijving wordt gecombineerd.

Dankzij de door Lindner ontwikkelde DEX (Dynamic Energy Exchange) aandrijving kan tot 40% besparing worden gerealiseerd op de energiekosten  t.o.v. van traditionele hydraulische stationaire verkleiners.

Op de stand 251/350 in hal B6 zullen twee verkleiners te zien zijn, de nieuwe Lindner Atlas 5500 voorverkleiner en de Lindner Komet 2800 naverkleiner. Uiteraard daarnaast nog veel nieuws en natuurlijk uw aanspreekpersonen van Van der Spek Vianen.

Naast de stand in hal 6 zullen er op het demoterrein van de IFAT nog twee Lindner machines draaien, een geheel nieuw model Lindner Urraco in combinatie met een Lindner sterrenzeef.  

met oog op de circulaire economie