Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Hyundai Dumpers zijn er!

doorVan der Spek

De Hyundai Dumpers zijn er!

Hyundai Construction Equipment heeft twee knikdumpermodellen geïntroduceerd in haar groeiende lijn van zware grondverzetmachines. De HA30A en HA45A hebben een nominaal laadvermogen van respectievelijk 28 ton en 41 ton, en vormen daarmee een ideale dumpercombinatie voor de grotere graafmachines en wielladers van Hyundai. Deze machines zijn de eerste zichtbare samenwerking sinds de overname van Doosan door Hyundai.

Knikdumpers

Ontdek de volledig nieuwe A-serie knikdumpers van Hyundai

De nieuwe Hyundai HA30A en HA45A knikdumpers zijn de meest recente aanwinsten in ons aanbod aan zwaar materieel en vormen de perfecte aanvulling op de andere machines uit onze A-serie.

Ontdek hoe grotere wendbaarheid, stabiliteit, comfort, gebruiksvriendelijke joysticks en schakelaars en een lage cost of ownership van deze ADT’s de ultieme machines maken voor al uw taken op het gebied van de winning van delfstoffen en grondverzet.

Gebouwd om grond te verzetten

De HA30A en HA45A hebben een nominaal laadvermogen van respectievelijk 28 ton en 41 ton en vormen daarmee een ideale dumpercombinatie voor de grotere graafmachines en wielladers van Hyundai.

Maximale tractie

Een permanente 6-wielaandrijving, tandemassen achter en een voorgemonteerde draairing zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het vermogen en gewicht, terwijl het schuin aflopende achterframe belastingen naar de voorkant van de dumper leidt voor extra tractie en stabiliteit op moeilijk terrein.

Kleine draaicirkel

In combinatie met een voorgemonteerd differentieel staan het achterframe en het ontwerp van de carrosserie garant voor een compacte machine, de kleinste draaicirkel in de sector en een uitmuntende stabiliteit.

Ontdek de 2 modellen

Laadvermogen
Capaciteit
Max. vermogen
Max. koppel

28 ton
17,8 m³
276 kW
1876 Nm

Laadvermogen
Capaciteit
Max. vermogen
Max. koppel

41 ton
26 m³
368 kW
2476 Nm