Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote opkomst bij de Liebherr Van der Spek EN 14439 norm informatiebijeenkomst voor torenkranen

doorVan der Spek

Grote opkomst bij de Liebherr Van der Spek EN 14439 norm informatiebijeenkomst voor torenkranen

Datum: 21-jun-10

In samenwerking met Liebherr heeft Van der Spek Vianen een informatiemiddag georganiseerd. Hoofdonderwerp was de bespreking van de EN 14439 norm. Deze Europese norm voor torenkranen is per 1 januari 2010 van toepassing en heeft consequenties voor producenten, eigenaren en gebruikers van torenkranen.

Herr Christoph Eiwan van de afdeling Statik legde namens Liebherr uit hoe de norm tot stand is gekomen en wat het belang is van de norm voor de veiligheid en bediening van torenkranen. Namens Van der Spek hield Léon Heijdra als hoofd Technische Dienst een boeiende en heldere voordracht over de consequenties van deze norm voor de Nederlandse markt en het standpunt van Van der Spek en Liebherr.

De middag is bezocht door een groot aantal bedrijven uit de branche zowel eigenaren/gebruikers als constructeurs. Liebherr en Van der Spek hebben de nieuwe norm inmiddels opgenomen en bieden overeenkomstig deze norm kranen zowel in verkoop als verhuur aan. Informatie over de norm kunt u vinden op de website van Liebherr.

De dag werd in een ontspannen sfeer afgesloten met een gezamenlijk bezoek aan de buitentheatervoorstelling Silo 8 van Vis-à-Vis waar Van der Spek hoofdsponsor is.Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines