Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fabrieksnieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic van Van der Spek gemonteerd in Sliedrecht

doorVan der Spek

Fabrieksnieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic van Van der Spek gemonteerd in Sliedrecht

Datum: 11-feb-16

In Sliedrecht wordt door Gebr. Blokland B.V. het appartementencomplex “De Speler” gerealiseerd, naast het onlangs opgeleverde appartementencomplex “De Bonkelaar”.
Net als bij De Bonkelaar heeft Gebr. Blokland voor dit project ook weer een Liebherr torenkraan ingehuurd bij Van der Spek.


Het betreft een geheel nieuwe Liebherr 280 EC-H12 Litronic met een gieklengte van 60 meter, opgesteld op een stationair opgestelde 6 x 6 meter onderwagen.
Deze Liebherr torenkraan is onderdeel van een zeer omvangrijk pakket van nieuwe, grote Liebherr torenkranen, waarin door Van der Spek is geinvesteerd voor verdere uitbreiding en verjonging van de huurvloot voor Nederland, Belgie« en Frankrijk.
Van der Spek geeft met deze investeringen aan nog steeds volop vertrouwen in de toekomst te hebben en uitdagingen op dat gebied zeker niet uit de weg te gaan.


Gebr. Blokland B.V. is als ontwikkelende aannemer regionaal werkzaam binnen een straal van ca. 100 km en ontwikkelt een grote diversiteit aan bouwprojecten. Daarnaast realiseert het aannemersbedrijf uiteenlopende opdrachten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Van enkele woningen tot grote bouwprojecten.
Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam telt ruim 100 medewerkers.


 


 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines