Zoek
Sluit dit zoekvak.

Energiezuinige Hyundai R380Lc-9a voor GMB-Civiel

doorVan der Spek

Energiezuinige Hyundai R380Lc-9a voor GMB-Civiel

Datum: 20-feb-13

GMB-Civiel is onlangs gestart met de uiterwaardvergraving van de Brakelse Benedenwaarden en een dijkverlegging in de Buitenpolder Munnikenland. Hiermee wordt onder meer de nieuwe dijk aangelegd en krijgt het slot Loevestein een betere ontsluiting. Tot eind 2015 zal hier 2,5 miljoen m³ grond verzet gaan worden. Machinist Hans is vol trots met zijn nieuwe Hyundai R380Lc-9A rupsgraafmachine begonnen met de eerste werkzaamheden.

Deze 40-tons rupsgraafmachine uit de nieuwe 9A-serie van Hyundai is voorzien van een schone en brandstofzuinige Cummins Stage IIIB motor. De variabele turbo, het moderne brandstofinspuitsysteem, het optimale samenspel van de dieselmotor met het geavanceerde hydraulische systeem en de temperatuursafhankelijk koeling zorgen samen voor een erg gunstig brandstofverbruik.

Het moderne roetfilter systeem zorgt voor een schone uitlaatgas uitstoot. Dit moderne roetfilter is onderhoudsvriendelijk en de eenvoudige bediening is volledig geïntegreerd in de Hyundai software.

De Hyundai R380Lc-9A is in de werkplaats van Van der Spek Vianen BV geheel naar de wensen van GMB opgebouwd. De complete machine omvat vele opties waaronder; extra verzwaard contra gewicht, alle hydraulische functies, luxe stoel, extra werkverlichting in LED uitgevoerd, gespoten in de herkenbare blauwe bedrijfskleur, gereedschapskist op de onderwagen, 3D GPS systeem, Freshfilter cabine overdruksysteem enz.

Uiteraard is ook deze Hyundai R380Lc-9A voorzien van 5 jaar of 7500 uur garantie, waarmee de betrouwbaarheid van de dash-9A serie van Hyundai nogmaals wordt benadrukt.Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines