Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame Hyundai primeur voor de Bokx Terneuzen

doorVan der Spek

Duurzame Hyundai primeur voor de Bokx Terneuzen

Datum: 29-sep-12

Onlangs nam De Bokx Aannemingsbedrijf uit Terneuzen, onderdeel van de Sagro Groep, één van de eerste Hyundai R260LC-9A rupsgraafmachines van Nederland in gebruik. Deze Hyundai R260LC-9A is de eerst geleverde Hyundai rupsgraafmachine in Nederland welke is uitgevoerd met een Tier VI interim motor. De nieuwe machine is geleverd in de bedrijfskleuren van De Bokx Terneuzen.

Aannemingsbedrijf De Bokx werd opgericht in 1926 en behoort daarmee tot de oudste aannemingsbedrijven van Zeeuws-Vlaanderen. De Bokx is gespecialiseerd in veelzijdigheid; kabels leggen, sloopwerk, renovaties, rioleringswerken, aanleg van beklede bassins, bedrijfsverhardingen, sportaccommodaties, grond- en straatwerk. Voor al deze werkzaamheden kunnen de klanten bij De Bokx terecht.

Logisch dus dat de keuze wederom op een Hyundai viel, want juist in die veelzijdigheid vallen de Hyundai machines op. Net als eigenaar De Bokx draait de R260 LC-9A zijn hand voor geen enkel klusje om. Met daarbij de garantie van 5 jaar of 7500 uur, een satelliet volgsysteem (Hi-Mate) en de uiterst duurzame en zuinige 6-cilinder QSB6.7C Cummins motor van 188 pk. zijn ook de kosten volledig onder controle.

Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstof besparende machine.

Natuurlijk is de nieuwe machine evenals de eerder geleverde Hyundai ’s voorzien van vele hydraulische functies, zodat er zonder problemen een sorteergrijper, vergruizer of ander uitrustingsstuk aan de machine kan worden gemonteerd om de werken snel en adequaat uit te voeren.

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines