Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzaam, efficie«nt, kostenbesparend: Van der Spek laat het zien met nieuwe Telestack demo

doorVan der Spek

Duurzaam, efficie«nt, kostenbesparend: Van der Spek laat het zien met nieuwe Telestack demo

Datum: 10-jan-15

Van der Spek Vianen heeft wederom geinvesteerd in nieuwe demo Telestack mobiele transportbanden om in de praktijk het verschil te kunnen tonen en nog meer klanten kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die er zijn met de wereldmarktleider op het gebied van mobiele overslagsystemen van Telestack.

Door deze inzet van een (of meerdere) mobiele Telestack transportband(en) kunnen er veel kosten worden bespaard bij het op- en overslaan of bij het in voorraad zetten van producten.

Vele bedrijven hebben de grote voordelen die Telestack overslagsystemen kunnen brengen al gezien en hebben geinvesteerd in een systeem dat is toegerust op hun klantwensen, zodat het systeem optimaal kan werken voor de gewenste producten die overgeslagen moeten worden. Voor bijna ieder product, iedere opstelling of gewenste capaciteit is een oplossing te leveren. Voor meer informatie over de technische mogelijkheden adviseert Van der Spek u graag.

Van der Spek heeft ditmaal voor een Telestack TC421 rupsmobiele transportband en een Telestack HF518 rupsmobiele transportband met 9 m³ trechter gekozen om de klanten in Nederland en Belgie« te kunnen laten zien welke grote voordelen er te behalen zijn.

Telestack TC421
Steeds meer recycling- en overslagbedrijven zoeken naar oplossingen om goedkoper en efficie«nter te werken en/of produceren.

Door het gebruiken van een Telestack rupsmobiele transportband hoeft er minder met een laadschop gewerkt te worden en is het zelfs mogelijk om bij de juiste opstelling de laadschop geheel stil te zetten of natuurlijk voor andere werkzaamheden in te zetten. Dit voordeel komt zeker tot zijn recht als de Telestack wordt ingezet achter bijvoorbeeld een puinbreker, shredder of zeefmachine.
Tevens kunnen er snel en eenvoudig schepen geladen en gelost worden, zonder dat de overslagmachine iedere keer zijn maximale vlucht moet maken waarbij kostbare tijd en brandstof verloren gaat.

Bij het laad- en loswerk en voorraad maken is onnodig omhoog draaien van het geproduceerde of te lossen product verleden tijd, de Telestack TC421 kan wel tot ruim 1800 m³ opslaan zonder verzet te worden. Bekijk hier de film.

Telestack HF518
De Telestack HF518 is voorzien van een ruim 4000 mm lange bunker, welke een grote inhoud heeft van wel 9 m³. Hij is optioneel te leveren tot 12 m³ inhoud. Hierdoor is de machine eenvoudig te beladen door een laadschop of overslagmachine voor het opzetten van een voorraad of het beladen van schepen, vrachtwagens en containers.

Heeft u een overslagvraagstuk? Vraag ons advies. We komen bij u kijken wat uw wensen zijn en komen met de opstelling waar voor u de grote kostenbesparingen en efficie«ntie te halen zijn.

We kunnen systemen leveren van 100 tot 2000 ton/uur waarbij we met Telestack – de wereldmarktleider in mobiele overslagsystemen – u 100{1bc0b6a8c73e84e168e06cc7c153d42f3849956326c4b30771c6d9a1357ca517} zeker de beste oplossing kunnen geven. 

 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines