Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diverse nieuwe servicewagens in gebruik genomen door Van der Spek Vianen

doorVan der Spek

Diverse nieuwe servicewagens in gebruik genomen door Van der Spek Vianen

Datum: 31-aug-11

Van der Spek Vianen heeft geïnvesteerd in diverse nieuwe servicewagens om de door klanten gewenste service en ondersteuning te kunnen blijven geven.

In totaal zijn er 8 servicewagens in de totale vloot van ruim 40 servicewagens die in de Benelux werkzaam zijn vervangen door de nieuwste types servicewagens van verschillende merken. Aangezien de Van der Spek groep op vele fronten actief is met verkoop, verhuur en service van bouwmachines, worden ook voor iedere inzet andere wensen gesteld aan het in te zetten voertuig.
 
De servicewagens zullen worden ingezet bij het verlenen van service aan o.a. torenkranen, grondverzet- en overslagmachines, betonpompen, asfaltmachines, betoncentrales, recyclingmachines en liften.

Voor de afdeling grondverzet, recycling, overslag, beton en wegenbouw zijn twee nieuwe Mercedes-Benz Sprinters aangeschaft. Deze zijn verlengd en verhoogd uitgevoerd, zodat ook bij de klant op locatie zonder problemen droog en buiten het bereik van invloeden van buitenaf aan gedemonteerde componenten gewerkt kan worden. Ook zijn deze zo uitgevoerd dat ze zonder problemen nog lading kunnen meenemen om de gevraagde werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Uiteraard zijn ze uitgerust met de nieuwste modernste dieselmotoren, waardoor er de komende jaren duurzame kilometers mee gereden worden.

Voor het de- en monteren en het uitvoeren van servicewerkzaamheden aan de grote eigen verhuurvloot van torenkranen en natuurlijk aan de kranen van klanten is er o.a. geïnvesteerd in diverse nieuwe Volkswagen Transporters en Caddy’s.

Daarnaast zijn er voor specifieke inzet bij het verlenen van service en onderhoud aan torenkranen ook nog een nieuwe Mercedes-Benz Vito en een Ford Transit aangeschaft.

Alle nieuwe wagens zijn ingericht voor het werk waarin ze actief zullen zijn, en hebben hiervoor het juiste gereedschap en onderdelen bij zich om onderhoud en reparaties snel en juist te kunnen uitvoeren.

Van der Spek heeft met het investeren in deze nieuwe vloot servicewagens weer vele duurzame kilometers in het vooruitzicht, waarbij het verlenen van service en support aan hun klanten centraal staat.

Van der Spek, Bouwmachines