Zoek
Sluit dit zoekvak.

Derde mobiele Hyundai R140 op rij voor Van Hattum Infra B.V.

doorVan der Spek

Derde mobiele Hyundai R140 op rij voor Van Hattum Infra B.V.

Datum: 21-jul-16

Na een Hyundai R140-7A en een Hyundai R140-9 heeft Van der Spek Vianen nu een nieuwe mobiele Hyundai R140-9A mobiele graafmachine geleverd aan Van Hattum Infra B.V. 
 
Van Hattum Infra B.V. is een aannemingsbedrijf dat in algemene zin werkzaamheden verricht in het grondverzet, riolering, wegenbouw en cultuurtechniek. Dit doen ze voor overheden, maar ze voeren tevens veel opdrachten uit voor particulieren en bedrijven. 
 
De nieuwe Hyundai R140W-9A graafmachinevan Van Hattum is zeer compleet uitgevoerd, zodat hij alle voorkomende werkzaamheden kan uitvoeren. Hij is uitgevoerd met o.a. een tweedelige giek, kantelstuk, sloop/sorteergrijperfuncties met proportionele bediening, werkverlichting en extra brede enkelluchtbanden om insporing te minimaliseren.
 
Naast deze opties is machine standaard ook al zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering.
 
De krachtbron van de 14 ton’s mobiele machine is een zuinige 6-cilinder Cummins diesel. Tijdens het werken met de machine in de Power-mode draait de motor maximaal 1500 omw/min. Dit zorgt in combinatie met een koelfan met visco-koppeling voor een zeer geluidsarme en brandstofbesparende machine. Als de Travel-mode geactiveerd wordt, zal de motor 200 omw/min meer gaan draaien, waardoor de machine met een nog steeds laag toerental gemakkelijk een snelheid van 40 km/uur haalt. Zonder roetfilter voldoet de machine aan de nieuwste emissie eisen.
 

Van der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, BouwmachinesVan der Spek, Bouwmachines