Zoek
Sluit dit zoekvak.

CIFA-betonmixers uit voorraad leverbaar

door-Van der Spek-

CIFA-betonmixers uit voorraad leverbaar

CMS – Construction Machinery Services bv, de dealer voor België van CIFA-betonmixers, betonpompen en mixerpompen, heeft een aantal voorraadmixers op laten bouwen op opleggerchassis.

Bij onze productielocatie bij Prima Equipment B.V. in Hardenberg zijn deze week twee stuks CIFA 12 m³ mixer afgehaald. In de werkplaats van CMS in Paal (België) zullen deze nog voorzien worden van enkele specifieke accessoires en wordt de homologatie voor de Belgische toelating verzorgd.

De chassis zijn bij de fabricage bij MOL in het Belgische Staden, in samenspraak met CMS, zodanig voorbereid met steunen en gatenpatroon voor de opbouw van een CIFA S12 m³ mixer, dat de montagetijd tot een minimum beperkt is.

De mixers kunnen naar wens ook voorzien worden van een Stage V hulpmotor voor aandrijving van de mixertrommel.
Naast deze 12 m³ mixers zijn er ook voor andere types passende chassis te bestellen, zo behoort ook de 15 m³ grote SL15 mixer van CIFA tot de mogelijkheden.
De 2-assige of 3-assige MOL-opleggerchassis zijn verder naar wens uit te rusten met stuurbare voorloop- of naloopas, liftassen en automatische vetsmering, waarbij ook de opbouw meegenomen kan worden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze mixers of andere producten van CIFA voor de Belgische markt? Neem dan contact op met verkoper Eric Geets op nummer +32 471 860342 of stuur een mail naar eric.geets@c-m-s.be.